Internet Safety for Kids

Internet Safety for Kids – Partner Programma

Internet Safety for Kids is 15 jaar geleden ontwikkeld om kinderen, ouders en leerkrachten bewuster te maken van cyberveiligheid. Op 17 april 2021 lanceerden we met trots de 5e editie van deze serie, waarin de vele lessen zijn verwerkt die we hebben geleerd van de slimme kinderen, ouders en leraren die ons programma in de loop der jaren hebben gesteund.

Wat begon als een kleine groep vrijwilligers die met kinderen op scholen en sportclubs over cyberveiligheid praatten, is nu een internationale gemeenschap en een platform dat wordt gesteund door ouders, leraren en partners van over de hele wereld. En, natuurlijk, door slimme kinderen die ervoor zorgen dat alles wat we proberen uit te leggen begrijpelijk is.

Internet Safety for Kids biedt een uniek partnerprogramma waarmee bedrijven en organisaties een internationaal publiek kunnen bereiken door te laten zien dat zij zich inzetten voor de veiligheid van het internet voor kinderen. Uit enquêtes onder partners over onze vorige edities van Internet Safety for Kids blijkt een blijvende waardering die veel verder gaat dan marketing- en public relations-doelstellingen.

Doe mee aan het programma als partner. Uw klanten zullen het waarderen!

Download the Partner Program Brief

Internet Safety for Kids Partner Programma

FREE DOWNLOAD

Send download link to: