Internet Safety for Kids

Internet Safety for Kids – Aflevering 4 – Welke veiligheidsinstellingen zijn belangrijk?

Deze aflevering van Internet Veiligheid voor Kinderen wordt u aangeboden door Netzpalaver. De beste online bron voor onafhankelijk technieuws. Netzpalaver draagt eraan bij dat kinderen leren hoe ze verantwoord gebruik kunnen maken van het internet, zodat ze kunnen leren en ontdekken welke voordelen onze verbonden wereld te bieden heeft. https://netzpalaver.de

Hallo, welkom bij Internet Safety for Kids en bedankt voor je deelname aan ons programma!

Zoals altijd met ons programma Internet Safety for Kids, moet je deze aflevering indien mogelijk samen bekijken, zodat iedereen deze belangrijke onderwerpen samen kan leren en begrijpen. Laat de volwassenen alsjeblieft niet zeggen dat ze alles al weten, want er zal voor hen ook nog veel te leren zijn!

Weet jij welke veiligheidsinstellingen belangrijk zijn? Het kan best lastig zijn om ze allemaal bij te houden als je meerdere apparaten en accounts en apps hebt. Zeker als je vaak nieuwe games en apps installeert, toch? Laten we daarom eens kijken naar de belangrijke instellingen en je helpen te begrijpen hoe je moet zorgen voor veiligheidsinstellingen om jezelf en anderen op het internet te beschermen.