Internet Safety for Kids

Internet Safety for Kids Aflevering 17 – Kinderen met een handicap en het internet

Het onderwerp van vandaag is een heel serieus onderwerp. Kinderen met een handicap en het internet. We hopen echt dat we slimme kinderen met en zonder handicap kunnen aanmoedigen om deze aflevering te bekijken en te leren hoe we ervoor kunnen zorgen dat het internet een geweldige plek is voor ons allemaal. Laten we beginnen met enkele feiten. Er zijn meer dan 2 miljard kinderen op de wereld en 150 miljoen kinderen hebben een handicap. Dat betekent dat van elke 100 kinderen er bijna 8 een of andere handicap hebben. En die kinderen willen het internet ook gebruiken om te leren en plezier te hebben. We hebben niet alle antwoorden hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen, maar we hebben wel een aantal tips hoe we op het internet met elkaar kunnen omgaan. Dat is wat we vandaag zullen bespreken.

Wanneer we de vaardigheden van iedereen bekijken, zullen we ontdekken dat we allemaal verschillende vaardigheden hebben. Sommigen zijn heel goed in iets, en anderen zijn weer heel goed in iets anders. Laten we elkaar allemaal met respect behandelen in ons dagelijks leven en op het internet. Hier zijn enkele tips die we vandaag hebben besproken.

• Behandel elkaar met respect. Vriendelijk zijn is altijd het beste wat je kunt doen.
• Wanneer je een APP vindt met goede toegankelijkheid die jou of iemand in je familie helpt, schrijf dan een beoordeling zodat andere mensen met een handicap hem kunnen vinden.
• Wanneer je een APP vindt met slechte toegankelijkheid die jou of iemand in je familie niet helpt, schrijf dan een beoordeling zodat andere mensen met een handicap op de hoogte zijn en misschien lossen de ontwikkelaars het op.
• Kinderen met een handicap hebben hetzelfde recht om met respect behandeld te worden als ieder ander. Dat geldt ook voor het internet en hun recht op privacy!

Internet Safety for Kids is gemaakt voor slimme kinderen, ouders en leraren. Doe met ons mee en help ons online veilig te blijven.

Ga naar: https://InternetSafety4Kids.Online