Internet Safety for Kids

Internet Safety for Kids – Aflevering 1 – Updates, patches en ouderlijk toezicht

Hallo, welkom bij Internet Safety for Kids en fijn dat je meedoet aan ons programma! Zoals altijd bij ons programma Internet Safety for Kids, is het de bedoeling dat je deze aflevering samen bekijkt wanneer dat mogelijk is, zodat jullie allemaal deze belangrijke onderwerpen leren en begrijpen. Laat de volwassenen vooral niet zeggen dat ze alles al weten, want ook voor hen valt er nog genoeg te leren!

Vandaag gaan we dieper in op updates en patches, ouderlijk toezicht en hoe dat alles met elkaar samenhangt om kinderen op verantwoorde wijze van het internet te laten genieten. We zullen uitleggen waarom het belangrijk is, wat het betekent, en wat je kunt doen. Doe jij mee?

We leggen Updates en Patches, en Ouderlijk toezicht uit. Updates en patches helpen ons ons te beschermen tegen hackers en cybercriminelen. Ouderlijk toezicht helpt ons ervoor te zorgen dat we de apps die we gebruiken ook mogen gebruiken. Samen helpen updates, patches en ouderlijk toezicht ons om onze apparaten veilig te houden.

Internet Safety for Kids is gemaakt voor slimme kinderen, ouders en leerkrachten. Doe mee met het programma en help ons veilig te blijven op het internet.

Doe mee: https://InternetSafety4Kids.Online

Internet Safety for Kids in het Nederlands: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7z20xXutzJuBdZe-oKX5V_Wuup9vDETw